Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 10
1
Pixar / Vs: Kunnon Dinosaurus
« Uusin viesti kirjoittanut Hannaliisa Perjantai 22. Syyskuuta, 2017 klo 21.55.28 »
Mää kyllä tykkäsin tästä.  :-)

Siitä on vaan tovi kun tämän katsoin, joten en enää hirmuisesti muista. Mutta muistaakseni tämä yllätti positiivisesti vaikka olikin paikoin raaka ja surullinen. Hahmot oli sympaattisia. Okei, heitän ihan päästäni näitä kommentteja. Olis pitänyt tuoreeltaan kirjoittaa.

Oikeesti halusin kirjoittaa vielä edes yhden viestin tänne joskus niin rakkaaseen paikkaan. Ihan tulee tippa linssiin tässä. Onneksi täältä löydetyt ihmiset pysyy elämässä.
2
Musiikki, kirjallisuus, taide ja keräily / Vs: View master
« Uusin viesti kirjoittanut Snakesnape Keskiviikko 30. Elokuuta, 2017 klo 12.14.29 »
Muistan tämän laiteen, joskus pienenä tämmönen punanen View Master omistettiin. Muistaakseni se meni rikki ja sen takia ne kiekot sitten hävitettiin. Avomiehen kotoa löysin taas tämän laitteen, mutta pettymyksekseni huomasin ettei silmälasien kansa tämä oikein toimi. Laitetta kun ei saa siksi kunnolla silmille ja ilman laseja tas kuvat näyttävät silmissäni sumeilta. Nostalgisia laitteita kyllä ovat.
3
Musiikki, kirjallisuus, taide ja keräily / Vs: View master
« Uusin viesti kirjoittanut Uncia Sunnuntai 27. Elokuuta, 2017 klo 22.29.44 »
Jokin aika sitten sain avopuolisolta Leijonakuningas kiekot (3kpl) lahjaksi. Uusin lisäys on kolme kiekkoa Ariel ja Taikasormus -tarinasta. Nämä on kyllä niin hauskoja! :)
4
Musiikki, kirjallisuus, taide ja keräily / Vs: Musiikkisadut
« Uusin viesti kirjoittanut Uncia Sunnuntai 27. Elokuuta, 2017 klo 21.29.18 »
Musiikkisatukokoelmani lisäykset:
- Pieni merenneito (Kirjalito 2006, vain kirja)
- Pieni merenneito: Arielin syntymäpäivä (vain kasetti)
- Kaunotar ja Hirviö (vain kasetti)
5
Ankkalinna / Vs: Carl Barksin maalaukset ja piirrokset
« Uusin viesti kirjoittanut Pöllövaari Lauantai 26. Elokuuta, 2017 klo 13.09.16 »
Tiedän, tämä on vanha ketju, mutta siitä huolimatta: kuten ekassa viestissä kerroin, tämä kirja oli nuoruuteni unelmien täyttymys ja olisin maksanut siitä vaikka 200 euroa. Niin paljon nostalgiaa tähän kirjaan/aiheeseen liittyy.  8-)  Upea kirja. Tämä tuli mieleen, kun tuolla toisessa ketjussa oli keskustelua Carl Barksin kootuista.
6
Ankkalinna / Vs: Carl Barksin kootut
« Uusin viesti kirjoittanut Pöllövaari Lauantai 26. Elokuuta, 2017 klo 12.10.57 »
Minäkin olisin kaivannut lisureita, varsinkin jonkinlaista hakemistoa Carl Barksin tuotannosta. Hyvä, että tuo Carl Barksin maalaukset ja piirrokset kuitenkin julkaistiin. Sitä olenkin silloin tällöin selannut. Tästä kirjastahan on oma viestiketju tässä osiossa.
7
Ankkalinna / Vs: Carl Barksin kootut
« Uusin viesti kirjoittanut smaxx Perjantai 25. Elokuuta, 2017 klo 21.24.21 »
Ne on tullu kuitenkin tullu jo luettua aika moneen kertaan, ja oikeastaan kivempi ehkä jopa lukea ne Aku Ankoista  :-D Mut onhan ne parhaat Barksit timanttia edelleen. En mäkään noita ole ny vähään aikaan lukenut. Ne artikkelit oli kyllä hyviä, ja onhan toi hieno sarja, harmi ettei niitä lisureita enää tullut  :-o
8
Ankkalinna / Vs: Carl Barksin kootut
« Uusin viesti kirjoittanut Pöllövaari Perjantai 25. Elokuuta, 2017 klo 16.00.11 »
Suorastaan hävettää, mutta ripittäydyn kuitenkin. Carl Barksin kootut ovat olleet hyllyssäni siitä lähtien, kun ne postista tulivat. Selasin ne läpi silloin tarkistaakseni mahdolliset virheet ja vauriot, mutta ainoatakaan kertomusta en ole lukenut. Ne ovat kuin suoraan kirjapainosta. Ja kuinka lapsena Aku Ankkoja lukiessani nuo Carl Barksin sarjat olivat ne kaikkein rakkaimmat. Täytyy yrittää ryhdistäytyä.

P.S. Sama koskee Don Rosan koottuja. Olisiko Kennethillä naurun paikka?  :-D  Olivat nuo Carl Barksit välillä muuttolaatikoissa vuonna 2012.
9
Musiikki, kirjallisuus, taide ja keräily / Vs: Mitkä Disney CD:t omistat?
« Uusin viesti kirjoittanut Uncia Torstai 24. Elokuuta, 2017 klo 22.19.09 »
Helsingin reissulta tarttui mukaan Mikki Hiiren suomalaiset Disney-suosikit -levy. Olen yrittänyt tätä löytää jo vaikka kuinka kauan, joten olen ihan superonnellinen, kun viimeinkin sain ostettua! :) Hintaa oli vain yksi euro, ja levykin hyväkuntoinen.
Mistä tuon löysit?
Itselleni kelpaisi jopa kopio...

Vantaalta joltain kirpputorilta.. En enää muista paikan nimeä kun kiersimme kaikki mahdolliset kirppikset mitä löysimme..  :-D
10
Elokuvateatteri ja tulevat elokuvat / Vs: Viidakkokirja (1967) Orionissa elokuussa 2017
« Uusin viesti kirjoittanut KennethSundberg Torstai 24. Elokuuta, 2017 klo 19.52.21 »
Olikohan nuo "Disneyn kivat satulaulut" -kokoelma Bäckmanin tuotantoa? Sieltähän löytyy jumalattoman ihania helmiä mutta myös riman alituksia.

Suurin osa noista laulujen suomalaisversioista ovat joko Reino Bäckmanin itsensä tuottamia tai tuotettu hänen EMI-johtajuutensa aikana. Laulujen yhteydessä yleensä mainittu P-merkintä = producer & production year paljastaa yleensä ainakin sen, onko kyseessä Bäckmanin aikakauden "kultakausi" (1966-1970) vai myöhempi jakso (1970 - n. 1975). Vuosien 1971-1980 aikana EMIn levytyspäällikkö Raimo Henriksson hoiti kuitenkin ilmeisesti suurimman osan Bäckmanin aiemmista tuottajan tehtävistä Disney-laulujen suhteen; muun muassa legendaarinen suomenkielinen Hokkuspokkus taikaluudalla "soundtrack-levytys" oli Henrikssonin itsensä tuottama, eikä suinkaan Bäckmanin. En ole Henrikssonin tuotantoon erityisesti perehtynyt, mutta Jukka Kuoppamäen Disney-levytykset vuosilta 1971-72 saattavat myös olla Henrikssonin tuottamia...

Sitä en allekirjoita, että jotkut Bäckmanin Disney-laulut oilisivat "riman alituksia". Täytyy muistaa että silloin kun Bäckman näitä teki, rimaa ei oltu vielä pystytetty laisinkaan. :-D

Muuten, Rouva Brisby. Olisi kiva kuulla sinusta vaikkapa toinenkin viesti. Olet varmaan äärimmäisen tervetullut Taikalinnaan.  :-)

Samat sanat Rouva Brisbyn suuntaan!

:-) KEN
Sivuja: [1] 2 3 4 ... 10